torsdag 7. februar 2008

Sammenligning av blogger


Ukens oppgave er å sammenligne tre blogger med tanke på utforming, oversikt, funksjon osv.

Jeg har valgt disse tre bloggene: oslostilhttp://www.oslostil.com/, javielsker http://javielsker.blogspot.com/ og getnanoismedhttp://getnanoismed.blogspot.com/2007/10/en-finsk-stolthet-och-ett-nytt.html

Oslostil er en ålreit blogg som viser Oslos gatemote. Siden har en veldig fin layout men har dessverre ikke så mye innhold, men den har linker som fører til mange andre noder. Alt på "Oslostil" er skrevet på engelsk. Jeg liker spesielt det at siden endrer forsidebilde hver måned.

Javielsker er en blogg som er skrevet av en svenske som bor i Norge. Han skriver om det å være svensk i Norge, om ting som er typisk norsk og hva som burde vært annerledes. Det jeg synes er bra ved denne bloggen er at alle innlegg har et bilde, og det er veldig morsomt å se ting fra hans perspektiv.

Getnanoismed er også en annen blogg som handler om mote. Jeg liker spesielt bloggnavnet "getnanoismed", fordi personen har brukt sitt egent navn Nano. Alt er skrevet på svensk
og siden har mange fine mote bilder og linker som fører til flere noder.

Jeg likte egentlig alle bloggene. Om jeg måte velge den beste av disse tre, så ville jeg valgt Javielsker fordi jeg syntes den var den mest morsomste bloggen fordi vi får se hva en svenske mener om Norge.

Ingen kommentarer: